Röst:

En passande röst för varje budskap

Att ha rätt röst i en produktion kan vara skillnaden mellan framgång och fiasko. Och för att veta vilken röst som passar, krävs både fingertoppskänsla och erfarenhet. Vi har levererat speakerröster, berättarröster, reklamröster, dramatiserade inläsningar, voice overs och instruktionsinläsningar till flera tusen produktioner genom åren: till tv-reklam, företagsfilmer, presentationer, webbfilmer, radioreklam, events och mycket annat. En del av rösterna har vi i huset – som rösten i filmen nedan – och utöver det har vi ett digert röstarkiv med några av landets bästa röster.

Exempel på speakerröst / voiceover för Nelson Garden:

Vilken röst behöver du?

Vi har ett stort röstregister med svenska speakers, skådespelare och rösttalanger i de flesta åldrar och röstlägen. Även när det gäller engelska – både brittisk och amerikansk – har vi ett stort kontaktnät och kan även hjälpa till med översättning av din text. Om du har specifika önskemål om hur din röst skall låta skickar vi dig några olika röstprov att välja på. Och i fall du inte riktigt har bestämt dig för vilken sorts röst du vill ha hjälper vi gärna till med goda råd och rekommendationer om en passande röst för just ditt projekt.

Vill du veta mer?

Om vi får veta ungefärliga ingångsvärden – kring röst, omfattning och användningsområde – kan vi snabbt ge exempel på röstprover och ett prisförslag. I våra priser ingår alltid, förutom röstkostnaden, även studiotid för inspelning  och redigering så att du får en färdig ljudfil att ta direkt in i din produktion. Hör av dig med ett mail till kristofer@davinci.se eller slå en signal på 08-66 77 994.