Hemsida:

Idag är alla företag internetföretag

Ta en titt på din hemsida. Vad ger den för intryck? Fundera sedan en stund på att detta intryck är det första – och kanske enda – som dina potentiella kunder får av ditt företag. Är du nöjd? Ger hemsidan rätt intryck? Om du vet att 9 av 10 idag söker på nätet innan de köper en produkt eller tjänst, hur optimerad tycker du då att din hemsida är för att skapa affärer?

Hemsidans olika funktioner

Företagets webbplats har många funktioner. Den har praktiska funktioner som att vara en
informationskälla, kontaktyta och marknadsföringskanal. Detta brukar de flesta lyckas få till ganska hyggligt. Men hemsidan har även profilerande funktioner som många ofta missar, trots att dessa nästan är ännu viktigare. Det handlar om att hemsidan skall positionera företaget, stärka varumärket och etablera relationer med befintliga och blivande kunder.

Exempel på hemsida där de olika funktionerna samspelar:

Seraphim Security

Ett samlat grepp på webbproduktionen

På Davinci är vi specialister på att få hemsidans praktiska och profilerande funktioner att samspela. Det är först när detta sker som du kan räkna med de riktigt goda resultaten i form av fler besökare, fler förfrågningar, fler kunder och fler affärer.

Att budgetera en hemsideproduktion

För att skapa en webbplats som levererar de resultat du vill ha handplockar vi en projektgrupp med en specialist för varje funktion i produktionen. Oftast består projektgruppen av en designer, en copywriter, en programmerare och en projektledare. Ibland behövs fler specialister, som till exempel fotograf eller illustratör. Allt utgår från vilket material vi får att utgå ifrån och vilka önskemål du har kring den nya hemsidan.

Vill du veta mer?

Vi börjar alltid med en genomgång av vad du vill uppnå med hemsidan och tar med utgångspunkt ifrån det fram en offert med ett fast pris på hela produktionen. Ju mer material vi har att utgå ifrån i form av bilder, text, varumärkesprofil och struktur, desto lägre blir också produktionskostnaden. Ibland börjar vi från noll och i andra projekt är vår roll mer att sammanfoga och producera befintliga delar till en fungerande helhet. Oavsett dina behov får du vår personliga service och produktionskvalitet genom hela projektet. Ta en första kontakt via linda@davinci.se eller ring på 08-66 77 994.